Κάντε αναζήτηση με keyword π.χ. οδηγός.Εργασία στην κατηγορία: Νομός Χαλκιδικής
Υπαλληλος για κουζινα -λαντζα Εργασία Νομός Χαλκιδικής

Υπαλληλος για κουζινα -λαντζα θέση εργασίας-Νομός Χαλκιδικής – Ζητείται άτομο για να εργαστεί σε γυράδικο στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής για καθάρισμα ,λάντζα -κουζίνα. Προσφέρεται καλός μισθός , ένσημα .Πληροφορίες στο 6980028153 Δήμος: Χαλκιδική Τύπος: Προσφορά…

Δείτε την αγγελία

Υπάλληλος Κρατήσεων – Χαλκιδική Εργασία Νομός Χαλκιδικής

Υπάλληλος Κρατήσεων – Χαλκιδική θέση εργασίας-Νομός Χαλκιδικής – Ο ξενοδοχειακός όμιλος Aegean Star Hotels για το ξενοδοχείο στη Χαλκιδική, επιθυμεί να προσλάβει: 1 Άτομο για την θέση των Κρατήσεων Ο ιδανικός υποψήφιος -α θα πρέπει να διαθέτει: Τουλάχιστον τρ…

Δείτε την αγγελία

Πωλητρια Εργασία Νομός Χαλκιδικής

Πωλητρια θέση εργασίας-Νομός Χαλκιδικής – Προκειμένου να αποθηκεύσεις μια αγγελία ή μια αναζήτηση θα πρέπει να εγγραφείς στην Aggeliopolis. Θα πάρει λιγότερο από ένα λεπτό και θα σου προσφέρει πολλές δυνατότητες….

Δείτε την αγγελία

Εμπειρος σερβιτορος για νεο μαρμαρα χαλκιδικης Εργασία Νομός Χαλκιδικής

Εμπειρος σερβιτορος για νεο μαρμαρα χαλκιδικης θέση εργασίας-Νομός Χαλκιδικής – ζητειται εμπειρος σερβιτορος σε καμπινγκ στο νεο μαρμαρα χαλκιδικης.καλη αμοιβη και πολυ καλα tips.

Δείτε την αγγελία

Βοηθοι σερβιτοροι Εργασία Νομός Χαλκιδικής

Βοηθοι σερβιτοροι θέση εργασίας-Νομός Χαλκιδικής – Ζητούνται άμεσα βοηθοί σερβιτόροι για ψαροταβερνα στην Κασσανδρα Χαλκιδικης για την τουριστικη σεζον με απαραιτητη γνώση Αγγλικών και σέρβις. Προσφέρεται διατροφή διαμονή και ασφάλιση.

Δείτε την αγγελία