Ολοκληρωμένη φροντίδα

Δες εδώ πως η σύσφιξη γλουτών και του υπόλοιπου σώματος είναι μια επιλογή που κάνουν πολλές γυναίκες, προκειμένου να απαλλαγούν από μια σειρά προβλημάτων και να βελτιώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση. Στην αγορά κυκλοφορούν διάφορα ποιοτικά σκευάσματα.

Το Power Health ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ με Celluless Συμπλήρωμα για την Κυτταρίτιδα, 60tabs με Celluless Soap Αντικυτταριδικό Σαπούνι, 125gr & ΔΩΡΟ Marine Collagen Συμπλήρωμα Θαλάσσιου Κολλαγόνου, 20 eff. Tabs είναι μια σειρά που προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα.

Η κυτταρίτιδα αποτελεί εσωτερική υπόθεση. Όταν το πλέγμα κολλαγόνου του δέρματος πιεστεί από τα λιποκύτταρα, σπάει. Το αποτέλεσμα είναι αυτά να διαφεύγουν προς την επιφάνεια. Παράλληλα, συσσωρεύονται υγρά στην περιοχή κι έτσι σχηματίζεται η κυτταρίτιδα.

Το Celluless tabs περιέχει πράσινο τσάι, μαϊντανό, γκίνγκο μπιλόμπα, καγιέν, άρκευθο, γκουαρανά, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Βοηθάει άμεσα στην απομάκρυνση των τοξινών από τον οργανισμό και τη μείωση κατακράτησης των υγρών. Επιπλέον, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και συμβάλλει στο σχηματισμό του συνδετικού ιστού και του κολλαγόνου για την φυσιολογική λειτουργία της επιδερμίδας και των αγγείων.

Περιέχει ένα φυσικό συνδυασμό ενεργών, δραστικών συστατικών, ενώ το ειδικό σχήμα του καταπολεμά αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα. Δημιουργεί υπεραιμία, και ανανεώνει την επιδερμίδα.

Τα δισκία είναι συνδυασμός έντεκα συστατικών για την μείωση της κατακράτησης των υγρών, βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και καύση του υποδόριου λίπους. Το σαπούνι είναι κατάλληλο για τοπικό μασάζ, έχει άρωμα πορτοκάλι.

Το συμπλήρωμα διατροφής με κολλαγόνο Peptan (υδρολυμένο κολλαγόνο από ψάρι), βιταμίνη C και χαλκό. Το κολλαγόνο Peptan είναι ένα φυσικά βιοενεργό συστατικό, το οποίο βασίζεται από μια μοναδική σύνθεση αμινοξέων υψηλής βιοαπορροφησιμότητας.