όροι χρήσης

1. Γενικά

α. Το ergasia-kariera.gr είναι μια δωρεάν υπηρεσία.

β. Όταν επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της παρούσας ιστοσελίδας (ergasia-kariera.gr) , δηλώνετε ότι συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας συμφωνίας μεταξύ εσάς και του ergasia-kariera.gr

γ. ergasia-kariera.gr μπορεί να αλλάξει, να προσθέσει ή να αφαιρέσει τμήματα της παρούσας συμφωνίας ανά πάσα στιγμή.

2. Περιεχόμενο

α. Το ergasia-kariera.gr μπορεί να περιέχει περιεχόμενα που δημιουργούνται από τρίτους, συμπεριλαμβανομένου κάθε κείμενου, φωτογραφίας, γραφικά, ήχου ή / και βίντεο. Το ergasia-kariera.gr δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνο σε καμία περίπτωση για το χρήστη ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ή οντότητα, που λαμβάνει πληροφορίες από τo ergasia-kariera.gr όσο αναφορά τυχόν ανακρίβειες, λάθη ή παραλείψεις.

3. Καταχωρήσεις

α. Είστε ο μόνος υπεύθυνος για το περιεχόμενο που υποβάλετε σας στο ergasia-kariera.gr. Ως χρήστης δηλώνετε ρητά ότι δεν θα μεταβιβάσετε οποιοδήποτε υλικό που είναι ψευδές ή δυσφημιστικό, ανακριβές, προσβλητικό, χυδαίο,άσεμνο, βέβηλο, σεξουαλικά προσανατολισμένο, απειλητικό, που προσβάλει την ιδιωτική ζωή ενός ατόμου, ή με άλλο τρόπο παράνομο. Το ergasia-kariera.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει, μετακινήσει ή να επεξεργαστεί το υλικό που καταχωρείτε, κατά τη διακριτική του ευχέρεια, αν το κρίνει καταχρηστικό, συκοφαντικό, άσεμνο, ενάντιο στα δικαιώματά πνευματικής ιδιοκτησίας ή copyright, ή αλλιώς απαράδεκτο.

Εάν τυχών γνωρίζετε ότι κείμενα που καταχωρήθηκαν στο ergasia-kariera.gr είναι καταχρηστικά, συκοφαντικά, άσεμνα, ή αλλιώς απαράδεκτα. παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

β. Αναγνωρίζετε ότι οι καταχωρίσεις που κάνετε στο ergasia-kariera.gr μπορούν να υποστούν επεξεργασία, να αφαιρεθούν, η τροποποιηθούν.

4. Σύνδεσμοι (links)

Το ergasia-kariera.gr περιέχει συνδέσεις (links) με άλλες σχετικές ιστοσελίδες και δεν είναι υπεύθυνο για τη διαθεσιμότητα αυτών των πόρων ή το περιεχόμενό τους, Για τυχόν ανησυχίες η καταγγελίες σχετικά με οποιαδήποτε εξωτερική σύνδεση(links) παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή αυτής της ιστοσελίδας.

5. Παράπονα ή απορίες, ερωτήσεις

Το ergasia-kariera.gr είναι μηχανή αναζήτησης εργασίας για την Ελλάδα. Για οποιαδήποτε ερώτηση, παράπονο, ένσταση η απορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.